Opiskelijahaalarit ja -tekstiilit Tampereelta!

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu ja varmatoiminen opiskelijahaalarien ja muiden opiskelijatekstiilien toimittaja. Tuhannet opiskelijat ympäri Suomen kulkevat tyytyväisinä meidät haalareissamme. Lisäksi kauttamme saatte niin ainejärjestöcolleget, hallitus- ja tutorpaidat kuin vaikkapa kangaskassit ja pipotkin.

Haalarikankaissa meiltä löytyy yli kaksikymmentä eri värivaihtoehtoa ja haalareiden varustelu räätälöidään aina täysin toiveidenne mukaan. Toimitamme valmiit tuotteet Tampereelta koko Suomen alueelle jakorahtina kotiovelle tai vaikkapa ainejärjestönne tiloihin asti.

Tarjouspyynnön haalareista voit lähettää täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen.

Muista opiskelijatekstiileistä voit pyytää tarjouksen tästä.

Kysy tarjousta

Silkkipaino Tam-folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella!

Painotalo Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!