Tilaa opiskelijahaalarit Silkkipaino Tam-Foliosta Tampereelta!

Toimitus kaikkialle Suomeen

Opiskelijahaalarit kruunaavat opiskeluajan ja siihen kuuluvat juhlat, tempaukset ja tapahtumat. Laadukkaasta materiaalista valmistettu ja ammattitaidolla painettu opiskelijahaalari on hyvä kumppani ja kestää koko opiskeluajan ja vielä paljon sen jälkeen. Laadukkaan ja kestävän opiskelijahaalarin tilaat helpoiten varmatoimisesta ja ammattitaitoisesta painotalosta eli meiltä Silkkipaino Tam-Foliosta!

Toimitamme opiskelijahaalarit kaikkialle Suomeen.

Olemme perinteikäs opiskelijahaalarien toimittaja sillä aikanaan olimme alan ensimmäisiä suomalaisia toimijoita. Tuhannet opiskelijat ympäri Suomen kulkevat tyytyväisinä meidät haalareissamme tälläkin hetkellä.

Painamme opiskelijahaalarit kokemuksella ja ammattitaidolla, opiskelijahaalarien toimitustapa sovitaan ainejärjestönne tarpeiden mukaan.

Opiskelijahaalareiden lisäksi ainejärjestönne, kiltanne tai yhdistyksenne saa hankittua myös ainejärjestöcolleget, hallitus- ja tutorpaidat sekä vaikka kangaskassit ja pipotkin! Muista opiskelijatekstiileistä voit pyytää tarjouksen tästä.

Opiskelijahaalareiden haalarikankaissa meiltä löytyy yli kaksikymmentä eri värivaihtoehtoa ja haalareiden varustelu räätälöidään aina täysin toiveidenne mukaan. Kaikki toivotut ominaisuudet ja yksityiskohdat voitte kirjata oheisen lomakkeen kohtaan ” Haalarin yksityiskohdat ja/tai toiveet”.

Toimitamme valmiit tuotteet Tampereelta koko Suomen alueelle jakorahtina kotiovelle tai vaikkapa ainejärjestönne tiloihin asti. Toimituksesta sovitaan aina tilauskohtaisesti.

Pyydä tarjous opiskelijahaalareista Silkkipaino Tam-Foliosta oheisella lomakkeella!

Kysy tarjousta

Silkkipaino Tam-folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella!

Painotalo Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!