Usein kysytyt kysymykset

Helpoiten homma hoituu sähköpostilla (info@tamfolio.com). Voit ottaa suoraan yhteyttä ja kysyä tarjouksen tai täyttää näppärän tarjouspyyntölomakkeen sivuillamme.

Annamme sinulle tarjouksen pikimmiten ja sen hyväksyttyäsi otamme tuotteet työn alle.

Yleispätevää patenttivastausta ei ole. Toimitusaika riippuu aina kulloisenkin hetken työjonosta ja varastotilanteesta.

Isompien tilausten kohdalla puhutaan useimmiten 1-2 viikosta, pienemmät erät onnistuvat yleensä nopeastikin.

Mikäli tilauksellasi ja tuotteillasi on kiire, kannattaa vaikka soittaa ja kysyä, yleensä aikaa löydetään jostain ja pystymme palvelemaan nopeallakin aikataululla.

Meillä Silkkipaino Tam-Foliossa ei ole minimitilauseriä. Meillä tehdään niin pienet kuin suuretkin erät aina yksittäiskappaleista useampien tuhansien suuruisiin eriin.

Kyllä vaan, Silkkipaino Tam-Foliosta tilaat laadukkaat painotyöt ja tekstiilit kaikkialle Suomeen!

Schenkerin jakopakettina tilaamasi tuotteet kulkevat kätevästi kotiovelle, suoraan yrityksesi tiloihin tai mikä ikinä on sinulle paras vaihtoehto.

Pienemmät tilaukset liikkuvat joko noutopistepakettina tai kirjepostilla.

 

Ja tietenkin kaikki tuotteet voi noutaa myös tästä Sorinkadulta Tampereen keskustan tuntumasta.

Riippuu käytetystä painotekniikasta. Varsinaisella tiedostomuodolla ei ole niin suurta merkitystä, mutta optimaalisessa tilanteessa aineisto olisi hyvä saada vektorigrafiikkana. Tiedostomuoto voi olla esimerkiksi .eps, .ai, .pdf, tai .svg.

Digiprintti onnistuu myös .jpg ja .png-muotoisista kuvista, kunhan niiden laatu on tarpeeksi hyvä.

Riittävä resoluutio on useimmiten yli 300dpi.

Meidän kauttamme on mahdollista tilata melkoinen määrä erilaisia tuotemerkkejä, ja niiden joukosta löytyy suurella varmuudella sinullekin sopiva tuote. Eniten myytyjä tuotemerkkejämme ovat mm. Russell, B&C, Sol’s, Printer, Cottover, Clique, Fruit of the Loom, Westford Mill ja TeeJays.

Käytössämme ovat seuraavat painotekniikat:

Silkkipaino

Perinteinen silkkipainatus soveltuu etenkin suurempiin tilausmääriin ja esimerkiksi pieniä yksityiskohtia sisältävien painatusten tekoon. Painoväreistä löytyy myös esimerkiksi erilaisia metallinhohto- ja neonvärejä.

Hyvin tehty silkkipainatus kestää vuosien käyttöä ja pesua, jonka lisäksi lopputulos painatuksessa on mukavan tuntuinen vaikka painatuksessa olisi suurtakin väripintaa.

Digipainatus (DTG+DTF)

Digipainossa kuva tulostetaan tekstiilitulostimella suoraan tekstiilin pintaan, jolloin painojäljestä saadaan hyvin tarkka ja pehmeä Esimerkiksi moniväri- ja valokuvapainatukset sekä liukuvärejä sisältävät kuvat saadaan tulostamalla toteutettua kohtuuhintaisesti myös pienempiin tilauseriin. Käytössämme on myös DTF (Direct To Film)-suoratulostus kalvon kautta tiettyihin merkkauskohteisiin.

Lämpösiirtopainatus

Lämpösiirtopainatusta käytetään erityisesti urheiluasujen numerointiin ja nimikointiin, mutta sillä onnistuu helposti ja huokeasti myös vaikkapa yksittäisen tekstipaidan teko.

Lämpösiirtomateriaali kestää hyvin venymistä, kulutusta ja pesuja.

Kattavan värivalikoiman lisäksi saatavilla on myös monenlaista efektiä aina metallinhohtoväreistä glitterpainatuksiin.

Sublimaatiopainatus

Sublimaatio on painotekniikka jossa painatus painetaan kankaan sisään, osaksi tekstiilikuitua. Tällainen painatus ei juuri kulu tai haalistu käytössä. Painatus myös venyy aina yhtä paljon kuin itse tekstiilikin.

Sublimaatiopainatus vaatii kuitenkin aina pohjaksi valkoisen tekstiilin, jossa on vähintään puolet polyesteria. Siksi sublimaatiopainatusta käytetään lähinnä pelipaitojen ja urheiluasujen merkkaukseen tai esimerkiksi kangasmerkkien painamiseen.

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi tai haluat kysellä painatuksista tai tuotteista lisää, ota yhteyttä meihin sähköpostilla info@tamfolio.com tai soita 0400 637 644

Vastaamme mielellämme kysymyksiin!

Silkkipaino Tam-folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella!

Painotalo Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!