Toimitamme laadukkaat tekstiilit koko Suomen alueelle

 

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia tuotteita moneen tyyliin ja käyttötarkoitukseen.
Olemme valinneet oheen laadukkaiksi katsomiamme ja suosituimpia tuotemerkkejä, joilta löydät varmasti tarpeesi mukaisen tekstiilituotteen.

Meille voi tuoda painoon myös itse hankkimasi tekstiilit.

Tutustu t-paitoihin, huppareihin, kangaskasseihin, päähineisiin ja moniin muihin mahdollisuuksiin. Tilaamaan pääset tästä.

T-paidat, hupparit ja colleget:

 

Lippikset, pipot ja asusteet:

 

Kangaskassit, narureput ja laukut:

 

Urheilu- ja ulkoiluvaatteet:

Silkkipaino Tam-folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla kaikki mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen ja painatuksen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella ja kangaskassit omalla kuvalla!

Painotalo Silkkipaino Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!