Silkkipaino Tam-Folio palvelee Tampereelta koko Suomen alueelle – ota yhteyttä!

 

Yrityksemme sijaitsee Tampereella Sorinkadulla, mutta toimitamme laadukkaat painotuotteemme koko Suomen alueelle. Voit tilata tekstiilipainotuotteitamme tai tiedustella lisää oheisella lomakkeella. Opiskelijahaalareiden tilauslomakkeen löydät erikseen täältä.

 

Aineisto-ohje

  • Tiedostomuodot: EPS, AI,  PDF, SVG.
  • Myös PSD, PNG, TIFF tai JPG käyvät esimerkiksi DTG-tulostukseen.
  • Kuvien minimiresoluutio: 300dpi.
  • Tekstit ja fontit poluiksi muunnettuina.

Tiedostoformaateissa kuvatasojen on hyvä olla auki ja muokattavissa mikäli kuvan värejä
pitää painoteknisistä syistä muuttaa, tai kuvan reunoihin pitää tehdä leikkuulinja.

Kuvan tai tekstin on hyvä olla mitoiltaan vähintään halutun painatuksen kokoinen tai suurempi. Mieluiten tietenkin 1:1 koossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

JT-Leimu Oy / Silkkipaino Tam-Folio

Y-tunnus: 2554102-2

Sorinkatu 3
33100 TAMPERE

0400 637 644

Sähköposti: info@tamfolio.com

Ota yhteyttä

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.

Silkkipaino Tam-folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla kaikki mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen ja painatuksen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella ja kangaskassit omalla kuvalla!

Painotalo Silkkipaino Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!