Referenssit

Silkkipaino Tam-folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava silkkipaino. Painamme ammattitaidolla kaikki mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen ja painatuksen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella ja kangaskassit omalla kuvalla!

Painotalo Silkkipaino Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti ja toimitamme tekstiileitä kaikkialle Suomeen.

Tutustu töihimme tällä sivulla tai klikkaa pyytämään tarjous!

Pyydä tarjous

Painotöitämme:

Kangaskassit painatuksella Suomen yrittäjille

Keväällä 2020 painoimme Suomen Yrittäjille kangaskasseja, joiden sanoma on myös omaa sydäntämme lähellä. Näiden mainoskassien idea oli muistuttaa kuluttajia arjen valintojen merkityksestä pienyrittäjille; maailmanlaajuisen pandemian aikaan kuluttajien tuki pienyrittäjille on ensiarvoisen tärkeää. Auta pientä -kangaskassien ilmeen on suunnitellut lahtelainen graafinen suunnittelija Nuppu Vehmasaho. Lisää kasseista voit lukea Suomen yrittäjien sivulta ja kasseja voi tilata heidän verkkokaupastaan. Keväällä 2021 kangaskasseja painettiin uusi erä.

Collegepaidat ja t-paidat painatuksella Nousulle

Nokialta ponnistava Nousu on Silkkipaino Tam-Folion pitkäaikainen yhteistyökumppani. Nousun filosofia on yksinkertainen: Nousu valmistaa laadukkaita, kestäviä ja aidosti suomalaisia tekstiilejä. Nousun valikoimaan kuuluvat colleget, t-paidat, verkkarit, shortsit, pipot ja sukat. Tam-Folio painaa colleget, t-paidat ja verkkareiden kangasmerkit. Nousun tuotteisiin pääset tutustumaan tästä. 

Muita Nousun tuotteita

Nousun kanssa olemme tehneet yhteistyötä pitkään ja Nousulle on painettu monenlaisia paitoja.

Nousulle painettu T-paita kuvalla, kuvassa Lasse Viren
Nousulle painettu T-paita kuvalla, kuvassa nyrkkeilijä Ukkola
Nousulle painettu T-paita kuvalla, kuvassa lännenmies
Nousulle painettu T-paita kuvalla, kuvassa Amerikan alkuperäisväestön päällikkö

Bändipaidat

Vuosien varrella olemme painaneet lukuisia bändipaitoja monenlaisille yhtyeille ja kokoonpanoille. Bändipaitoja tehdään niin perus t-paitana kuin huppareina ja collegeina. Bändipaitaa valitessa kannattaa kiinnittää huomio printin väreihin ja niiden sopivuuteen itse paidan värin kanssa. Autamme mielellämme valitsemaan juuri teidän pumpulle sopivat paidat ja muutkin merkkarit.

Muita bändipaitoja

Turmion kätilöille painettu bändipaita, sininen t-paita
Vihainen kukka bändille painettu t-paita, musta bändipaita
Reptile Mountain bändille painettu t-paita, musta bändipaita

Painotuotteet museoille

Museoiden näyttelypaidat ja muut tekstiilit ovat meille tuttuja ja niitä on painettu paljon. Museokaupan tekstiileissä on mahdollista painottaa kestävän kehityksen periaatteita ja reiluja tekstiileitä.

Muita tekstiileitä museoille

Museolle painetut t-paidat, musta ja keltainen näyttelypaita
Museolle painettu pitkähihainen collegepaita

Kangasmerkit

Kangasmerkkejä on vuosien varrella painettu monessa muodossa ja koossa.

T-paidat ja muut tuotteet tapahtumille, yhdistyksille ja yrityksille

Mainostekstiilit ovat yksi suurimmista tuoteryhmistämme ja joukkoon mahtuu mainospaitoja baareille, tapahtumien ja festareiden paitoja ja muita tuotteita, paitoja opiskelijajärjestöjen ja yhdistysten tarpeisiin. Mainostekstiileitä valitaan usein printti edellä, mutta valinnassa voidaan huomioida myös eettisiä arvoja.

Mainostekstiilejä

Baarin mainospaita, musta t-paita isolla printillä
T-paita teekkareiden vappuradiolle
T-paita Pyynikin panimolle, valkoinen t-paita, jossa värikäs painatus
T-paita motoristien kampanjalle
T-paita yhdistykselle

Sekalaiset tekstiilit

Painamme ammattitaidolla kaikki tekstiilit aina t-paidoista kangaskassien kautta lippiksiin, pipoihin, huppareihin ja collegeihin. Mikäli tarvitset apua tekstiilin valinnassa, autamme mielellämme.

Sekalaisia