Referenssit

Kangaskassit painatuksella

Keväällä 2020 painoimme Suomen Yrittäjille kangaskasseja, joiden sanoma on myös omaa sydäntämme lähellä. Näiden mainoskassien idea oli muistuttaa kuluttajia arjen valintojen merkityksestä pienyrittäjille; maailmanlaajuisen pandemian aikaan kuluttajien tuki pienyrittäjille on ensiarvoisen tärkeää. Auta pientä -kangaskassien ilmeen on suunnitellut lahtelainen graafinen suunnittelija Nuppu Vehmasaho. Lisää kasseista voit lukea Suomen yrittäjien sivulta ja kasseja voi tilata heidän verkkokaupastaan. Keväällä 2021 kangaskasseja painettiin uusi erä.

Collegepaidat ja t-paidat painatuksella

Nokialta ponnistava Nousu on Silkkipaino Tam-Folion pitkäaikainen yhteistyökumppani. Nousun filosofia on yksinkertainen: Nousu valmistaa laadukkaita, kestäviä ja aidosti suomalaisia tekstiilejä. Nousun valikoimaan kuuluvat colleget, t-paidat, verkkarit, shortsit, pipot ja sukat. Tam-Folio painaa colleget, t-paidat ja verkkareiden kangasmerkit. Nousun tuotteisiin pääset tutustumaan tästä. 

Muita Nousun tuotteita

Muita painotöitämme

Silkkipaino Tam-folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla kaikki mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen ja painatuksen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella ja kangaskassit omalla kuvalla!

Painotalo Silkkipaino Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!