Collegepaidat

Collegepaidat omalla logolla, collegepaidat henkilöstölle tai collegepaidat omalla kuvalla, kaikki collegepaidat painaa Silkkipaino Tam-Folio!

Collegepaitojen valikoimamme on kattava ja siitä löytyy sopiva collegepaita kaikkiin tarpeisiin. Collegepaitojen valikoimastamme löydät myös esimerkiksi ekologiset ja sertifioidut Joutsen-merkityt Reilun kaupan tuotteet. Halutessasi voit selata valikoimaamme Tuotekuvastot-välilehden kautta ja pyytää tarjouksen suoraan tietystä tuotemerkistä ja mallista, mutta voit myös jättää tarkan tuotevalinnan meille. Valitsemme aina parhaiten tarpeitasi vastaavan collegepaidan.

Lisää tästä tarjouskoriin haluamasi kappalemäärä sekä mahdollinen esimerkkikuva halutusta painatuksesta, niin teemme sinulle tarjouksen. Voit myöhemmin tarkentaa tarjouspyyntöäsi esimerkiksi kirjoittamalla lisätietokenttään halutun värin tai muita mahdollisia toiveita collegen suhteen.

Musta
Valkoinen
Jokin muu väri
Poista

Kuvaus

Collegepaidat
Reilun kaupan collegepaidat

Valitsemme aina painomenetelmän huomioiden collegepaidan käyttötarkoituksen ja collegepaidan materiaalin.

_______________________

Silkkipaino Tam-Folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella!

Painotalo Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!

Lisätiedot

Värit

Musta, Valkoinen, Jokin muu väri