Hupparit

Meiltä Silkkipaino Tam-Foliosta löydät erittäin kattavan valikoiman huppareita tarpeeseen kuin tarpeeseen. Mikäli etsit hupparia omalla kuvalla, hupparia omalla logolla, bändihupparia tai abihupparia, olet oikeassa paikassa!

Huppareiden valikoimastamme löydät laadukkaita huppareita monessa hintaluokassa sekä myös esimerkiksi ekologiset ja sertifioidut Joutsen-merkityt Reilun kaupan tuotteet.  Halutessasi voit selata tarjontaamme Tuotekuvastot -välilehden kautta ja pyytää tarjouksen suoraan tietystä tuotemerkistä ja mallista. Voit myös jättää tuotevalinnan meidän pähkäiltäväksemme ja valitsemme ammattitaidolla tarpeisiisi parhaiten soveltuvan hupparin ja siihen parhaiten soveltuvan painatuksen.

Lisää tästä tarjouskoriin haluamasi kappalemäärä sekä mahdollinen esimerkkikuva halutusta painatuksesta, niin teemme sinulle tarjouksen huppareista. Voit myöhemmin tarkentaa tarjouspyyntöäsi esimerkiksi kirjoittamalla lisätietokenttään halutun värin tai muita mahdollisia toiveita hupparin suhteen.

Kuvaus

Abihupparit
Hupparit
Reilun kaupan hupparit
Paksut hupparit

Valitsemme aina painomenetelmän huomioiden hupparin käyttötarkoituksen ja hupparin materiaalin. Tavoitteemme on 100% asiakastyytyväisyys ja kestävä tuote.

_______________________

Silkkipaino Tam-folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla kaikki mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen ja painatuksen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella ja kangaskassit omalla kuvalla!

Painotalo Silkkipaino Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!

Lisätiedot

Malli

Vetoketjuton, Vetoketjulla

Värit

Musta, Valkoinen, Jokin muu väri

Koko

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL