Kangaskassit

Kangaskassi omalla kuvalla tai omalla logolla on tyylikäs mainostuote niin yrityksille kuin esimerkiksi tapahtumille, seuroille ja yhdistyksille. Kangaskassi omalla kuvalla on myös kiva lahjaidea läheiselle! Kangaskassit kaikkiin tarpeisiin painaa Silkkipaino Tam-Folio, meiltä saat niin yksittäiset kappaleet ja pienerät kuin isommatkin määrät kangaskasseja.

Kangaskassien valikoimamme on laaja ja laadukas. Perinteisten huokeiden ekokassien lisäksi meiltä saat myös jämäkät canvaskassit, tilavat pohjalliset mallit sekä esimerkiksi orgaaniset ja FairTrade -sertifioidut kangaskassit. Halutessasi voit selata tarjontaamme Tuotekuvastot -välilehden kautta ja pyytää tarjouksen suoraan tietystä tuotemerkistä ja mallista. Voit kuitenkin jättää lopullisen tuotevalinnan meidän huoleksemme. Laajasta valikoimastamme valitsemme juuri parhaiten käyttötarkoitukseesi sopivan kangaskassimallin.

Lisää tästä tarjouskoriin haluamasi kappalemäärä sekä mahdollinen esimerkkikuva halutusta painatuksesta, niin teemme sinulle tarjouksen. Voit myöhemmin tarkentaa tarjouspyyntöäsi esimerkiksi kirjoittamalla lisätietokenttään väritoiveen tai muita mahdollisia toiveita kangaskassien suhteen.

Kuvaus

Kangaskassit
Ekologiset kangaskassit
FairTrade kangaskassit

Valitsemme aina painomenetelmän huomioiden kangaskassin käyttötarkoituksen ja kangaskassin materiaalin. Tavoitteemme on 100% asiakastyytyväisyys ja kestävä tuote.

_______________________

Silkkipaino Tam-folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla kaikki mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen ja painatuksen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella ja kangaskassit omalla kuvalla!

Painotalo Silkkipaino Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!

Lisätiedot

Värit

Musta, Valkoinen, Jokin muu väri