Lippikset

Lippikset kaikkiin tarpeisiin painaa Silkkipaino Tam-Folio!

Lippisten valikoimamme on runsas ja laadukas. Meiltä löydät vaikuttavan valikoiman erilaisia lippisvaihtoehtoja useissa eri väreissä. Etsitpä sitten sitten perinteistä 5-paneelilippistä, snap backiä, matalaa army-mallia tai klassista verkkoperäistä trucker-lippistä, sopiva vaihtoehto löydetään varmasti! Voit halutessasi tutustua runsaaseen valikoimaamme Tuotekuvastot-välilehden kautta ja pyytää tarjouksen suoraan tietystä tuotemerkistä ja mallista. Voit kuitenkin jättää lopullisen tuotevalinnan myös meidän huoleksemme, valitsemme käyttötarkoituksiisi parhaiten soveltuvan lippiksen.

Lisää tästä tarjouskoriin haluamasi kappalemäärä sekä mahdollinen esimerkkikuva halutusta painatuksesta, niin teemme sinulle tarjouksen. Voit myöhemmin tarkentaa tarjouspyyntöäsi esimerkiksi kirjoittamalla lisätietokenttään väritoiveen tai muita mahdollisia toiveita lippisten suhteen.

 

Kuvaus

5-paneelilippikset
snap backit
matalat army-malliset lippikset
klassiset verkkoperäiset trucker-lippikset

Valitsemme aina painomenetelmän huomioiden lippiksen käyttötarkoituksen ja lippiksen materiaalin. Tavoitteemme on 100% asiakastyytyväisyys ja kestävä tuote.

 

Silkkipaino Tam-folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla kaikki mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen ja painatuksen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella ja kangaskassit omalla kuvalla!

Painotalo Silkkipaino Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!

Lisätiedot

Värit

Musta, Valkoinen, Jokin muu väri