Pipot

Silkkipaino Tam-Folion valikoimista löytyy varmasti tarpeisiisi sopiva pipo, johon painamme laadukkaasti mieleisesi kuvan tai vaikka logon!

Runsaasta valikoimistamme löydät erilaiset trikoopipot lukuisissa eri väreissä sekä muun muassa paksummat akryylipipot. Trikoopipoissa painatus tehdään pääsääntöisesti suoraan kankaalle, paksummissa pipoissa on erillinen kangasmerkkiä muistuttava painatusalue.

Halutessasi voit selata tarjontaamme Tuotekuvastot -välilehden kautta ja pyytää tarjouksen suoraan tietystä tuotemerkistä ja mallista. Helpoimmalla kuitenkin pääset, kun annat meidän valita sinulle sopivat tuotteet toiveidesi perusteella.

Lisää tästä tarjouskoriin haluamasi kappalemäärä sekä mahdollinen esimerkkikuva halutusta painatuksesta, niin teemme sinulle tarjouksen. Voit myöhemmin tarkentaa tarjouspyyntöäsi esimerkiksi kirjoittamalla lisätietokenttään väritoiveen tai muita mahdollisia toiveita pipojen suhteen.

Musta
Valkoinen
Jokin muu väri
Poista

Kuvaus

Trikoopipot painatuksella
Akryylipipot painatuksella
Villapipot painatuksella
Tekniset pipot painatuksella

Pipojen painatus toteutetaan joko suoraan pipoon tai kangasmerkkiä muistuttavaan painatusalueseen.

_______________________

Silkkipaino Tam-Folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella!

Painotalo Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!

Lisätiedot

Värit

Musta, Valkoinen, Jokin muu väri