T-paidat

Bändipaita, t-paita omalla painatuksella, t-paidat yrityksen logolla, kaikki painaa Silkkipaino Tam-Folio! Painamme myös pienempiä eriä ja yksittäiskappaleita.

Silkkipaino Tam-Foliosta löydät erittäin kattavan valikoiman t-paitoja tarpeeseen kuin tarpeeseen, etsitpä sitten edullista peruspaitaa, korkealaatuista ja ekologista t-paitaa tai vaikkapa teknistä t-paitaa urheiluun. Tekstiilipainon ammattilaisina valitsemme aina materiaaliin parhaiten sopivan, kestävää ja laadukasta painojälkeä tuottavan painomenetelmän.

Halutessasi voit selata valikoimaamme Tuotekuvastot -välilehden kautta ja pyytää tarjouksen suoraan tietystä tuotemerkistä ja mallista. Voit kuitenkin jättää tarkemman tuotevalinnan meidän huoleksemme; me valitsemme tarpeisiisi sopivan tekstiilin.

Lisää tästä tarjouskoriin haluamasi kappalemäärä sekä mahdollinen esimerkkikuva halutusta painatuksesta, niin teemme sinulle tarjouksen. Voit myöhemmin tarkentaa tarjouspyyntöäsi kirjoittamalla lisätietokenttään halutun värin, kokojakauman tai muita mahdollisia toiveita t-paitojen suhteen.

Kuvaus

T-paidat
Tekniset t-paidat
Ekologiset t-paidat

Valitsemme aina painomenetelmän huomioiden t-paidan käyttötarkoituksen ja t-paidan materiaalin. Tavoitteemme on 100% asiakastyytyväisyys ja kestävä tuote.

Silkkipaino Tam-folio on tamperelainen perinteikäs ja luotettava paitapaino. Painamme ammattitaidolla kaikki mainostekstiilit t-paidoista kangaskasseihin, huppareista lippiksiin ja collegepaidoista pipoihin.

Etsitpä sitten laadukkaita työ- tai mainosvaatteita yrityksellesi, promotuotteita järjestämääsi tapahtumaan tai vaikkapa bändipaitoja, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Me Silkkipaino Tam-Foliossa tunnemme niin painatukset kuin tekstiilit, joten helpoimmalla pääset, kun tarjouspyynnössäsi kuvailet tekstiilitarvettasi mahdollisimman tarkasti. Valitsemme juuri sinulle ja käyttötarpeisiisi sopivan tuotteen ja painatuksen.

Silkkipaino Tam-Folio on tunnettu yritysten yhteistyökumppani ja bändien luottopaino bändipaitoja painettaessa, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisasiakkaita ja painamme myös pieniä eriä. Meiltä saat siis myös vaikka yksittäiset t-paidat omalla painatuksella ja kangaskassit omalla kuvalla!

Painotalo Silkkipaino Tam-Folio sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä koko Suomen laajuisesti! Pyydä tarjous Silkkipaino Tam-Foliosta!

Lisätiedot

Väri

Musta, Valkoinen, Muu väri

Koko

XS (koko vain naisten mallissa), S, M, L, XL, 2XL, 3XL (koko vain miesten mallissa), 4XL (koko vain miesten mallissa)

Kaula-aukko

O-aukko, V-aukko

Malli

Miesten, Naisten